7 zile pana la cel mai tare show de moda din Transilvania City Fashion Week

Lumea modei reinvie in Transilvania !

City Fashion Week reuneste cei mai cunoscuti designeri romani de prestigiu, specialisti in hair-styling si make-up, precum si peste 40 de modele pregatite la standarde internationale de agentia Citymodels.
City Fashion Week se bucura de prezenta unor designeri internationali din Italia, Franța, Turcia si a unor nume sonore din Romania, precum Mircea Barbulescu, Stefan Burdea si mulți altii. Evenimentul este singurul de acest profil din Transilvania care face parte si din circuitul international al prezentarilor de moda din Milano, Paris, Londra si sprijina studentii facultatilor de moda si design din Romania, dorind sa ii incurajeze pe tinerii designeri si talente sa paseasca increzatori in industria modei.
Anul acesta, City Fashion Week va avea loc in perioada 20- 21 noiembrie la Expo Transilvania.
Ca de obicei, printre invitati se vor numara nume grele in industria fashion-ului, invitatul special al acestei editii fiind George Hojbota.


Pentru George Hojbota moda reprezinta un joc, un mod de a fi, o expresie a libertatii sau poate o cale spre perfecțiune. Cu o experienta de 17 ani în domeniu, designerul a avut prezentari in tara, dar si in strainatate, la Monte-Carlo, Cannes, in Islanda sau Austria. Pe langa premiile de debut, in cariera sa a fost premiat și cu distinctia „Cel mai bun designer roman de avangarda” si cu locul 1 la un concurs prestigios de design vestimentar din Taiwan la care au participat 24 de tari.

Organizatorul evenimentului, Stefan Farrel declara ca va premia trei creatori de moda, cum ar fi :premiul de debut, premiul de popularitate, premiul pentru cea mai buna colectie .Din momentul de fata, Stefan a ales sa isi protejeze inteligent si afacerea. Marca CITY FASHION WEEK este in curs de inregistrare ca marca nationala a Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci. 

De abia astept sa vad care sunt noile tendinte in moda pentru anul 2016. Ne vedem la City Fashion Week 2015!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *